Bristot Essence

Filosofia Bristot nu s-a schimbat deloc din ziua în care a fost fondată compania: caracteristicile noastre emblematice continuă să fie calitatea și excelența. Încă din 1919, anul în care Domenico Bristot, fondatorul companiei, a început munca la proiectul menit a-i împlini visului său. Acel vis a fost să creeze un amestec de cafea de cea mai bună calitate, care să dea naştere espresso-ului italienesc perfect, iar pentru a-l aduce la viaţă a selectat cele mai bune boabe crude de cafea direct de la producători, apoi a folosit tehnologii din ce în ce mai inovatoare pentru a le prăji şi amesteca.

CODUL ETIC

Codul Etic este documentul oficial al procaffé ce conţine principiile generale și regulile de comportament pe care trebuie să le respecte angajații și oricine colaborează cu procaffé S.p.A. Aveți posibilitatea de a descărca versiunea în limba italiană a Codului Etic. Versiunea în limba engleză va fi disponibilă în curând. Partea generală Codul etic Partea specială

CERTIFICĂRI

„Standard ridicat de profesionalism”. Tehnologie de ultimă oră, cercetare şi dezvoltare, inovaţie şi controale regulate ale proceselor de producție și de prăjire; toate acestea asigură performanțe profesionale de cea mai înaltă clasă. Produsele noastre sunt conforme cu standardele ISO 9001:2008 și HACCP și sunt certificate kosher.

Site-ul oficial al Procaffé S.p.A - © Toate drepturile rezervate - Număr TVA 00937660256