Concept

Toate detaliile acestui important proiect au fost stabilite și implementate de o echipă de la compania noastră împreună cu arhitectul austriac Helmut Seelos, renumit pe plan internaţional, intenţia de bază fiind promovarea imaginii noastre în rândul partenerilor noștri din lumea întreagă.
Prima dintre aceste cafenele a fost deschisă în Belluno, iar dorinţa noastră este de a le propune partenerilor noștri din întreaga lume să reproducă acest prototip în marile orașe unde își desfășoară activitatea.
The Coffee Boutique este compact, practic și dinamic, cu un aranjament perfect pentru spaţiile din ce în ce mai mici pe care le oferă marile oraşe. Toate acestea îl vor ajuta pe managerul cafenelei să reducă preţurile de întreţinere chiar şi oraşele costisitoare ale lumii: New York, Sydney, Londra, Paris, Oslo, Moscova, Singapore, Kuala Lumpur, Tokyo, Hong Kong … în zone uşor accesibile. Iar pentru cei care caută un mediu mai spaţios, putem colabora împreună pentru a elabora o proiect mai potrivit pentru spaţii mari.
Scopul este de a face dintr-o cafenea mică ceva grandios. Fiecare material şi fiecare structură trăiesc împreună ca o „perlă” într-o scoică.
Toate elementele sunt închise în scoică, iar fiecare simț al nostru poate percepe tonurile cafelei: pereţii de culoare cafenie, tejgheaua Corian în culorea spumei de cafea, candelabrul conturat din picături de cristal asemenea cafelei care curge.

„Arta înseamnă să elimini, nu să adaugi elemente.”
Coco Chanel

CODUL ETIC

Codul Etic este documentul oficial al procaffé; conţine principiile generale și regulile de comportament pe care trebuie să le respecte angajații și oricine colaborează cu procaffé S.p.A. Aveți posibilitatea de a descărca versiunea în limba italiană a Codului Etic. Versiunea în limba engleză va fi disponibilă în curând.

Partea generală
Codul etic
Partea specială 1
Partea specială 2

CERTIFICĂRI

„Standard ridicat de profesionalism”.
Tehnologie de ultimă oră, cercetare şi dezvoltare, inovaţie şi controale regulate ale proceselor de producție și de prăjire; toate acestea asigură performanțe profesionale de cea mai înaltă clasă.
Produsele noastre sunt conforme cu standardele ISO 9001:2008 și HACCP și sunt certificate kosher.

Site-ul oficial al Procaffé S.p.A - © Toate drepturile rezervate - Număr TVA 00937660256