Proiectul

Vă prezentăm planul pentru prototipul cafenelei boutique Espresso Eccellente dal 1919. 20 de metri pătrați ce cuprind barul, toaleta şi spaţiul de depozitare. Fiecare detaliu a fost analizat pentru a obţine percepţia optică a unui spaţiu mai mare, şi pentru a-l face foarte confortabil, prin jocul oglinzilor, culorilor şi formelor care ies în evidenţă din pereţi.

CODUL ETIC

Codul Etic este documentul oficial al procaffé; conţine principiile generale și regulile de comportament pe care trebuie să le respecte angajații și oricine colaborează cu procaffé S.p.A. Aveți posibilitatea de a descărca versiunea în limba italiană a Codului Etic. Versiunea în limba engleză va fi disponibilă în curând.

Partea generală
Codul etic
Partea specială 1
Partea specială 2

CERTIFICĂRI

„Standard ridicat de profesionalism”. Tehnologie de ultimă oră, cercetare şi dezvoltare, inovaţie şi controale regulate ale proceselor de producție și de prăjire; toate acestea asigură performanțe profesionale de cea mai înaltă clasă. Produsele noastre sunt conforme cu standardele ISO 9001:2008 și HACCP și sunt certificate kosher.

Site-ul oficial al Procaffé S.p.A - © Toate drepturile rezervate - Număr TVA 00937660256