Filozofie

Scopul nostru este de a ne impune în lumea minunată a cafelei prin oferirea de produse de calitate și acordând atenţie totală cerințelor în schimbare ale consumatorului cosmopolit.
În drumul nostru către excelență, pasiunea și tradiția se împletesc într-un dialog în continuă evoluţie, bazat pe valorile noastre etice. Integritatea, onestitatea şi transparenţa constituie nucleul întregii noastre afacerii; acestea sunt valorile care ne-au permis să facem din visele consumatorilor noștri – precum şi ale noastre – o realitate.

CODUL ETIC

Codul Etic este documentul oficial al procaffé; conţine principiile generale și regulile de comportament pe care trebuie să le respecte angajații și oricine colaborează cu procaffé S.p.A.
Aveți posibilitatea de a descărca versiunea în limba italiană a Codului Etic. Versiunea în limba engleză va fi disponibilă în curând.

Partea generală
Codul etic
Partea specială

CERTIFICĂRI

„Standard ridicat de profesionalism”.
Tehnologie de ultimă oră, cercetare şi dezvoltare, inovaţie şi controale regulate ale proceselor de producție și de prăjire; toate acestea asigură performanțe profesionale de cea mai înaltă clasă.
Produsele noastre sunt conforme cu standardele ISO 9001:2008 și HACCP și sunt certificate kosher.

Site-ul oficial al Procaffé S.p.A - © Toate drepturile rezervate - Număr TVA 00937660256