Filozofie

Scopul nostru este de a ne impune în lumea minunată a cafelei prin oferirea de produse de calitate și acordând atenţie totală cerințelor în schimbare ale consumatorului cosmopolit.
În drumul nostru către excelență, pasiunea și tradiția se împletesc într-un dialog în continuă evoluţie, bazat pe valorile noastre etice. Integritatea, onestitatea şi transparenţa constituie nucleul întregii noastre afacerii; acestea sunt valorile care ne-au permis să facem din visele consumatorilor noștri – precum şi ale noastre – o realitate.

CODUL ETIC

Codul Etic este documentul oficial al procaffé; conţine principiile generale și regulile de comportament pe care trebuie să le respecte angajații și oricine colaborează cu procaffé S.p.A. Aveți posibilitatea de a descărca versiunea în limba italiană a Codului Etic. Versiunea în limba engleză va fi disponibilă în curând.

Partea generală
Codul etic
Partea specială 1
Partea specială 2

CERTIFICĂRI

„Standard ridicat de profesionalism”.
Tehnologie de ultimă oră, cercetare şi dezvoltare, inovaţie şi controale regulate ale proceselor de producție și de prăjire; toate acestea asigură performanțe profesionale de cea mai înaltă clasă.
Produsele noastre sunt conforme cu standardele ISO 9001:2008 și HACCP și sunt certificate kosher.

Site-ul oficial al Procaffé S.p.A - © Toate drepturile rezervate - Număr TVA 00937660256