Academia

Din aceeaşi rețetă se pot obţine deseori rezultate complet diferite. Un mare bucătar va obţine fără îndoială rezultate remarcabile, care nu sunt la îndemâna unui novice fără experienţă.
Un Espresso Excelent este ca o reţetă extraordinară. A face o cafea e una, dar a fi un barman professional şi a crea un espresso cu adevărat excelent este cu totul altceva.
Scopul nostru este de a garanta un rezultat remarcabil. Acesta este motivul pentru care am creat Academia, un centru de predare în care lucrăm împreună cu clienții și partenerii noștri pentru a-i transforma în profesionişti adevăraţi.
Cursurile noastre antrenante şi distractive sunt ţinute la niveluri diferite şi predau modalităţi de a obţine băuturi extraordinare, espresso, capuccino sau băuturi combinate, oferind informaţii detaliate despre echipamente şi tehnici. Concepute pentru a promova creativitatea și interpretările originale care scot „artiștii” în faţa concurenţei, aceste cursuri includ, de asemenea, şi lecții despre tehnici de comunicare verbală, menite a face consumatorii să se simtă perfect ca acasă în momentul în care intră în bar pentru o cafea.
La Academia Bristot, personalul şi proprietarii de baruri pot învăța cum să crească profiturile şi să-şi administreze afacerea într-un mod cât de eficient posibil.

CODUL ETIC

Codul Etic este documentul oficial al procaffé; conţine principiile generale și regulile de comportament pe care trebuie să le respecte angajații și oricine colaborează cu procaffé S.p.A. Aveți posibilitatea de a descărca versiunea în limba italiană a Codului Etic. Versiunea în limba engleză va fi disponibilă în curând.

Partea generală
Codul etic
Partea specială 1
Partea specială 2

CERTIFICĂRI

„Standard ridicat de profesionalism”.
Tehnologie de ultimă oră, cercetare şi dezvoltare, inovaţie şi controale regulate ale proceselor de producție și de prăjire; toate acestea asigură performanțe profesionale de cea mai înaltă clasă.
Produsele noastre sunt conforme cu standardele ISO 9001:2008 și HACCP și sunt certificate kosher.

Site-ul oficial al Procaffé S.p.A - © Toate drepturile rezervate - Număr TVA 00937660256