Grupul

„actor pe scena lumii …”
Caffè Bristot este principala marcă a Procaffe’ S.p.A., o companie cu istorie, care a jucat un rol semnificativ în dezvoltarea industriei de cafea prăjită din Italia încă de la începutul secolului trecut. Aceasta a luat naştere în anul 1919 în oraşul Belluno, în Munţii Dolomiţi. Ulterior, Procaffè a contopit activităţile mai multor nume istorice consacrate, cu puternice rădăcini comerciale în teritoriile lor: Caffe’ Breda (înfiinţată în 1920), Caffe’ Deorsola (înfiinţată în 1921).
Proprietarul din zilele noastre este grupul alimentar internațional WEDL & Hofmann GmbH, care poate asigura companiei o structură financiară şi profesională solidă. Cu ajutorul unor sisteme bine dezvoltate, al personalului motivat şi al unor procese solide de control al calității, ne concentrăm pe pe îmbunătățirea produselor și serviciilor pentru a satisface nevoile clienților de cafea din întreaga lume.
Această structură a Procaffe’ S.p.A. a primit recent o nouă dimensiune prin introducerea conceptului de franciză Testa Rossa, care se răspândeşte în mai multe pieţe europene şi internaţionale.

CODUL ETIC

Codul Etic este documentul oficial al procaffé; conţine principiile generale și regulile de comportament pe care trebuie să le respecte angajații și oricine colaborează cu procaffé S.p.A. Aveți posibilitatea de a descărca versiunea în limba italiană a Codului Etic. Versiunea în limba engleză va fi disponibilă în curând.

Partea generală
Codul etic
Partea specială 1
Partea specială 2

CERTIFICĂRI

„Standard ridicat de profesionalism”.
Tehnologie de ultimă oră, cercetare şi dezvoltare, inovaţie şi controale regulate ale proceselor de producție și de prăjire; toate acestea asigură performanțe profesionale de cea mai înaltă clasă.
Produsele noastre sunt conforme cu standardele ISO 9001:2008 și HACCP și sunt certificate kosher.

Site-ul oficial al Procaffé S.p.A - © Toate drepturile rezervate - Număr TVA 00937660256