Tradiție și Inovație

Secretul succesului nostru constă în felul în care am folosit învăţămintele experienţei şi tradiţiei şi, în același timp, modul în care am reuşit să inovăm pentru a ţine pasul cu vremurile.
Istoria și tradiția stau la bazele brandului nostru: Domenico Bristot, fondatorul companiei de prăjire a cafelei care îi poartă numele până în zilele noastre, a descoperit că munca asiduă, priceperea şi o doză însemnată de intuţie au constituit – ca şi în cazul altor mari oameni din vremurile sale – secretul succesului.
Domenico s-a mutat la Viena de la o vârstă foarte fragedă, una dintre marile capitale ale perioadei Belle Epoque, un creuzet de filosofi, scriitori, oameni de știință și antreprenori, unde a legat mai multe prietenii marcante. Un rol însemnat pentru viitorul lui Domenico l-a avut prietenia cu un maestru prăjitor de cafea, care l-a introdus în lumea fascinantă a cafelei.
La întoarcerea sa în Italia, în 1919, Domenico a decis să deschidă o fabrică unde să pună în aplicare toate tehniciile inovative de prăjire şi amestecare a cafelei pe care le învăţase.
După o perioadă îndelungată de cercetare şi experimentare, a reuşit să găsească ce căuta: o cafea cu o aromă intensă, plăcută și un gust dulce, fructat – ceva remarcabil de diferit de celelalte cafele ale perioadei.
Aici se află secretul succesului Bristot Roasting Company: metoda noastră de prăjire unică, căutarea minuţioasă a celor mai bune origini de cafea şi o pasiune pentru excelenţă, factori indispensabili pentru obţinerea unui espresso cu adevărat unic. Aceeaşi pasiune ne ţine permanent în mişcare şi în zilele noastre pe drumul nostru către excelență și calitate, printr-o inovare constantă a proceselor noastre de producţie şi logistică, pentru a ţine vie legătura dintre trecut și viitor.

CODUL ETIC

Codul Etic este documentul oficial al procaffé; conţine principiile generale și regulile de comportament pe care trebuie să le respecte angajații și oricine colaborează cu procaffé S.p.A. Aveți posibilitatea de a descărca versiunea în limba italiană a Codului Etic. Versiunea în limba engleză va fi disponibilă în curând.

Partea generală
Codul etic
Partea specială 1
Partea specială 2

CERTIFICĂRI

„Standard ridicat de profesionalism”.
Tehnologie de ultimă oră, cercetare şi dezvoltare, inovaţie şi controale regulate ale proceselor de producție și de prăjire; toate acestea asigură performanțe profesionale de cea mai înaltă clasă.
Produsele noastre sunt conforme cu standardele ISO 9001:2008 și HACCP și sunt certificate kosher.

Site-ul oficial al Procaffé S.p.A - © Toate drepturile rezervate - Număr TVA 00937660256