Cine suntem

Caffè Bristot este principala marcă a Procaffe’ S.p.A., o companie cu istorie, care a jucat un rol semnificativ în dezvoltarea industriei de cafea prăjită din Italia încă de la începutul secolului trecut.
La sediul nostru din Belluno, aşezat în mijlocul Munţilor Dolomiţi, prăjim cafea din anul 1919, iar de-a lungul anilor am devenit unul dintre liderii în domeniu, fiind mereu atenţi la schimbarea constantă a stilurilor și tehnologiilor cu scopul de a satisface în continuare gusturile în schimbare.
Istoria noastră, formată din tradiție, creativitate și abilități antreprenoriale, este un simbol al calității pentru care produsele italieneşti sunt renumite pe plan internațional, iar numele nostru este sinonim în întreaga lume cu modernitatea, clasa şi pasiunea.

CODUL ETIC

Codul Etic este documentul oficial al procaffé; conţine principiile generale și regulile de comportament pe care trebuie să le respecte angajații și oricine colaborează cu procaffé S.p.A. Aveți posibilitatea de a descărca versiunea în limba italiană a Codului Etic. Versiunea în limba engleză va fi disponibilă în curând.

Partea generală
Codul etic
Partea specială 1
Partea specială 2

CERTIFICĂRI

„Standard ridicat de profesionalism”.
Tehnologie de ultimă oră, cercetare şi dezvoltare, inovaţie şi controale regulate ale proceselor de producție și de prăjire; toate acestea asigură performanțe profesionale de cea mai înaltă clasă.
Produsele noastre sunt conforme cu standardele ISO 9001:2008 și HACCP și sunt certificate kosher.

Site-ul oficial al Procaffé S.p.A - © Toate drepturile rezervate - Număr TVA 00937660256