Cafeaua deparafinată

Noua cafea deparafinată care e blândă cu stomacul tău.
De ce le-am cerut maeștrilor noștri degustători să creeze un amestec de cafea „prietenos cu stomacul”? Avem întotdeauna mai mult de lucru, mai multe responsabilități, mai multe lucruri de făcut în viața noastră de zi cu zi: ritmul devine mai alert, iar nivelul de stres creste!
Toate acestea, combinate cu o dieta necorespunzătoare, pot da naştere la probleme digestive!
Remediul este modificarea dietei şi limitarea consumului de alimente și băuturi care pot cauza aceste probleme, printre care se află şi cafeaua.
Oamenii de ştiinţă au descoperit că, pentru unele persoane, problemele sunt cauzate de ceara care acoperă boabele de cafea, care este nedigerabilă şi, uneori, iritantă.
Deparafinarea este un procedeu inovativ care se aplică cafelei neprăjite, care extrage această ceară şi o parte din cafeină. Rezultatul este o cafea mult mai delicată şi digerabilă, care păstrează toate beneficiile unei băuturi care energizează trupul şi mintea.
Astfel a luat naştere Bristot Gentile – Stomach Friendly, cafeaua deparafinată: un amestec echilibrat al unor soiuri cu origini atent selecţionate vă permite să gustaţi o cafea suprinzător de aromată şi delicată.
Nimeni nu va trebui să mai renunțe la savoarea unei ceşti excelente de cafea!

Site-ul oficial al Procaffé S.p.A - © Toate drepturile rezervate - Număr TVA 00937660256